(VIDEO) Novi album Bojana Bjelića pod etiketom City Recordsa!

Izvor slike: Andreja Damnjanović

Miljenik ženskog dijela publike, pjevač Bojan Bjelić završio je snimanje novog albuma koji će u prodaji biti za nekoliko dana. Album ‘Prva rezerva‘ naći će se pod etiketom ‘City Recordsa‘, sa kojima je pjevač ranije surađivao. Oni koji su imali prilike čuti nove pjesme, kažu da je ovo najbolji i najkvalitetniji Bojanov cd, a i sam pjevač ne krije da sreću zbog toga budući da se i njemu album jako sviđa.

– Zaista dugo sam radio na ovom cd-u.Velika ekipa saradnika će biti potpisana ispod pesama i mogu Vam priznati da se do sada nije desilo da sam saradjivao sa toliko autora.Zbog toga mislim da će na novom cd-u bukvalno biti za svakoga po nešto.Pored toga, muziku su radili i svirali najkvalitetniji muzičari na našim prostorima, tako da odgovorno tvrdim da pesme, gledano sa te strane, nisu mogle biti kvalitetnije – rekao je ponosno Bojan.

Zanimljivo je da album nosi naziv ‘Prva rezerva’, međutim, Bojan kaže da pjesma nije autobiografska, te da, koliko on zna, nikada djevojci nije bio rezerva:

– Jesam. Bio sam, a tek očekujem da ću biti, ali samo u pesmi. To je, jedna od pesama, na koju ja i moj tim tipujemo i verujemo da će ona prva naći put do publike, kao i da će se mnogi pronaći u njoj. Srećom, ja do sada, bar da znam, ni jednoj devojci nisam bio rezerva. Međutim, veliki broj pesama koje sam snimio, kasnije su se pokazale kao biografske, pa mi ostaje da se nadam da se to neće desiti kada je u pitanju ova pesma – priznao nam je Bojan.

I dok se on nada da neće postati ni jednoj rezerva, mi se iskreno nadamo da će Bojan pokazati koliko može i zna, kao i to da će pjesme publika vrlo brzo prihvatiti.