(VIDEO) OVO SE TREBALO VIDJETI NA UŠĆU: JK predstavila backdrop za pjesmu ‘Ne vredi’!

Izvor slike: Screenshot

Razlog medijske prašine koja se podigla prije dvije godine oko Jelene Karleuše uglavnom je bila zbog pisanja srpskih medija kako pjevačica nije napunila najveći otvoreni koncertni prostor u Beogradu. Iako pisanja nisu bila zasnovana na dokazima, hajka se vodila gotovo godinu dana. Ipak, tada gotovo nitko nije zamjerio što na koncertu nije bio prikazan sav prethodno pripremljen materijal budući da je JK napravila nezapamćeni show.

Međutim, kao svakom velikom profesionalcu, to je najteže palo upravo Jeleni koja je ubrzo nakon koncerta predstavila backdropove za pjesme ‘Baš je dobro biti ja‘, ‘Manijak‘, ‘Preživeću‘, te intro video. Karleuša je danas predstavila još jedan backdrop, ovoga puta za pjesmu ‘Pucaj u ljubav‘ (‘Ne vredi’) u kojem se pojavljuje i poznati maneken Vasa Nestorović.

video-ovo-se-trebalo-vidjeti-na-uscu-jk-predstavila-backdrop-za-pjesmu-ne-vredi1

Jelena je ovaj umjetnički video predstavila na svom YouTube kanalu, a ovo je samo uvertira u ono što njezine fanove tek očekuje budući da vrijedno radi na novom materijalu.

– Jedan u nizu mnogobrojnih backdrop-ova koje sam snimala mesecima, za koncert na Ušću 2013. godine. Usled tehničkih problema, ni jedan tad nije emitovan. Još jednom, ovo nije video klip već backdrop koji se emituje na LED ekranima dok izvodim numeru.  Veliki pozdrav i mom plesnom partneru Vasi. Nadam se da smo na jedan dirljiv i nadasve umetnički način dočarali kraj ljubavi o kom pevam u ovoj meni izuzetno dragoj pesmi – napisala je JK na Facebook stranici.