(VIDEO) PRIPREMA PUBLIKU ZA ‘HALO’: Severina oduševila s dvije nove pjesme!

Izvor slike: Facebook/severina

Regionalna pop zvijezda Severina ovih dana promovira novu pjesmu ‘Unaprijed gotovo‘. Ova emotivna numera u kratko vrijeme postala je veoma slušana što i nije veliko iznenađenje budući da su Sevkine balade uvijek bile veoma zapažene i brzo postajale veliki hitovi. Dodatni razlog zašto novi singl bilježi veliki broj pregleda je zasigurno što je gost u istoj – Petar Grašo.

Osim spomenute numere, fanovi atraktivne pjevačice ovih dana mogu uživati u još jednoj pjesmi. Naime, po drugi put u svojoj karijeri, Severina je snimila duet s bendom Miligram. ‘Od leta do leta‘ naziv je numere za koju se spot snimao se u Crnoj Gori, a kako to obično biva kada je ovaj bend u pitanju, u ekranizaciju je uloženo puno novaca. Helikopter, luksuzna jahta, veliki jedrenjak, džipovi,… samo su dio onoga što čini ovaj spot.

Svi ovi noviteti samo su najava projekta na kojem Severina radi protekle dvije godine. Ona će uskoro predstaviti novi album ‘Halo’, a kako je nedavno otkrila, na njemu će se osim brojnih solo pjesama naći još jedan duet sa Jalom Bratom za koju je prije nekoliko dana snimljen spot.

Prema neslužbenim informacijama album bi se u prodaji trebao pojaviti 1. srpnja.