(VIDEO) SVE O VIKTORIJINOJ TAJNI: Maya predstavila novi album!

Izvor slike: Marko Vulević

Jedan od najvećih hitova 2016. godine definitivno je bila numera ‘To me radi‘ koju je Maya Berović snimila u suradnji s Jalom Bratom i Bubom Corellijem. Spomenutom numerom mlada pjevačica napravila je obrat u svojoj karijeri te inspirirala brojne kolegice i kolege da nedugo nakon tog hita započnu suradnju s dvojcem iz Sarajeva. Berovićeva je ubrzo počela rad na novom albumu koji je danas predstavila javnosti.

Ukupno 9 pjesama među kojima je i spomenuta – ‘To me radi‘, danas su osvanule na YouTube kanalu ‘Imperia‘ produkcije čiji su vlasnici upravo Jala i Buba. Pjevačica se maksimalno posvetila cjelokupnom radu na novom CD-u pa je tako svaka numera predstavljena uz zanimljiv artwork.

Izreka da se “tim koji dobiva ne treba mijenjati”, nagnala je Mayu da i ovoga puta video produkciju prepusti Dejanu Milićeviću koji je režirao ukupno 7 artworkova, dok je jedna pjesma predstavljena uz lyric video. Za omot albuma bili su zaduženi Ivan Civrić i Dejan Veličković, a za fotografije Marko Vulević.

Samo nekoliko sati nakon premijere, brojne numere našle su na listi top 10 najgledanijih video zapisa u Hrvatskoj, BiH, Srbiji,…, a ako je suditi po pozitivnim komentarima kojih na društvenim mrežama ima u velikom broju, artworkovi će se vrlo brzo popeti na najviše moguće mjesto kada je gledanost u pitanju.

Sve pjesme s albuma možete poslušati, a ujedno i uživati u artworkovima, na našem portalu!