(VIDEO) ZABRANJENA LJUBAV: Poslušajte novi album Saše Matića!

Izvor slike: Promo

Folk zvijezda Saša Matić danas je predstavio album ‘Zabranjena ljubav‘. Matić je na novom materijalu dugo i vrijedno radio. Sve pjesme s albuma su ekranizirane, s tim što su za dvije od njih deset snimljeni visokobudžetni spotovi, dok je za ostale snimljen artwork.

Saša nije mijenjao suradnike pa su tako i na ovom CD-u potpisani: Mlađan Dinkić, Marina Tucaković, Damir Handanović, Dragan Brajović Braja, Peđa Medenica, Jelena Trifunović, Blizanci i brojni drugi.

– Svaki autor dao je poseban pečat albumu koji će zasigurno zadovoljiti najrazličitije muzičke ukuse. U današnje vrijeme kada je i na globalnoj muzičkoj sceni prisutna fuzija različitih i ne samo modernih zvukova, teško je čak i definisati muzičke žanrove pa se ni ja ne bih usudio da ocijenim kom pravcu pripada naš konačan proizvod. Jedva čekam da publika odredi svoje favorite među pjesmama – zadovoljno kaže popularni pjevač koji je na album uvrstio i pjesme: ‘More tuge‘ – duetska pjesma sa Severinom, zatim duetsku pjesmu s Minsitarkama – ‘Zver‘ te veliki hit ‘Nađi novu ljubav‘.

Već od ovog tjedna kreće promocija novih pjesama, a zatim i veliki koncerti na kojima će uz live izvedbu do izražaja doći rapsodija različitih ritmova i instrumentalnih bravura koje karakteriziraju novi CD.

– Temeljni rad na albumu rezultirao je fantastičnim CD-om koji je vrijedilo čekati. Svoj sud će naravno dati publika pa jedva čekam prve reakcije – ponosno ističe Saša Matić.