(VIDEO) ŽERA “NAMIRISAO” HIT: Kristina Ivanović predstavila pjesmu koju joj je pronašao frontmen ‘Crvene Jabuke’!

Izvor slike: Screenshot

Mlada pjevačica Kristina Ivanović predstavila je dvije nove pjesme: ‘Mutna voda‘ i ‘Utopija‘. Da se oproba u potpuno drugačijem žanru bio je poticaj legendarnog pjevača Dražena Žerića Žere, frontmena grupe ‘Crvena jabuka’.

– Žera i ja upoznali smo se slučajno na zajedničkom nastupu. Tu je krenuo razgovor o estradi, karijeri i mojim daljnjim planovima. Na kraju je dodao i da će se javiti ukoliko bude imao pjesmu za mene budući da mu se svidjelo kako pjevam i kakvu energiju imam – kaže Kristina koja dodaje da ju je pjevač nedugo nakon toga pozvao i predložio joj suradnju s rokerima.

Iako je do sada snimala pjesme u folk maniru, pjevačica je bila zainteresirana za suradnju budući da je predlaže upravo velika zvijezda poput Žere. Numera ‘Mutna voda’ joj se odmah svidjela i vrlo brzo se dogovorila s cijelom ekipom – autorom muzike i teksta Emirom Hotom, te aranžerom Dragomirom Herendićem. Vrlo brzo u Zagrebu je snimljen spot, a za kompletnu organizaciju ekranizacije numere ‘Mutna voda’ također se pobrinuo Žerić.

video-zera-namirisao-hit-kristina-ivanovic-predstavila-pjesmu-koju-joj-je-pronasao-frontmen-crvene-jabuke1

Kristinu je šira javnost upoznala nakon duetske pjesme ‘Teci mi kroz vene‘ koju je snimila s Bobanom Rajovićem. Nakon spomenute numere, Ivanovićeva je nastavila nizati hitove ‘Slika‘, ‘Molitva‘, ‘Put do sreće‘, ‘Sama‘,…, te puniti klubove širem Balkana i dijaspore.

Poslušajte pjesme i pogledajte spot za jednu od pjesama!