(FOTO+VIDEO) Emina Jahović predstavila novi album ‘Dalje’!

Izvor slike: Instagram/yaemina

Dugoočekivani album ‘Dalje‘ – Emine Jahović, konačno je predstavljen! Iako se o njegovom izlasku šuškalo još krajem 2017. godine, pop zvijezda je, kako bi sve bilo savršeno, s premijerom novog materijala sačekala početak nove godine.

– Radila sam nešto što je moj stil, moj ukus. E, sad, to je moglo da bude još mnogo manje komercijalno jer ja sam tip koji sluša potpunu drugu vrstu muzike, ali album je ispao moderan, elektronski je zvuk, ne podseća na neke druge stvari. Privatno slušam deep house i house muziku, pa smo u ovom albumu pokušali da tu vrstu muzike odradimo na srpski način, ali to naravno ne može ni da priđe onome što se radi u svetu – rekla je Emina na promociji album upriličenoj u beogradskom klubu ‘Kasina’.

Na albumu na kojem se našlo ukupno 9 pjesama, od kojih su tri već predstavljena singla, Emina je surađivala s makedonskim glazbenikom Darkom Dimitrovim.

Budući da njezinu karijeru krase i brojni dueti koji su veliki hitovi, Jahovićeva je na ovaj album uvrstila numere snimljene s Milicom Todorović i Željkom Joksimovićem. Pjesma ‘Limunada‘ koja je po mnogim mišljenjima najveći ljetni hit 2017. godine, mogla bi biti nadmašena kada su u pitanju pregledi i slušanost budući da su prve reakcije na pjesmu ‘Dva aviona‘, snimljenu s Joksimovićem – sjajne.

Emina je napravila promjenu i kada je izdavanje albuma u pitanju. Ovoga puta kompletnu distribuciju prepustila je ‘IDJVideos’ produkciji koja je bila zadužena i za ekranizacije numera. Tako se na njihovom YouTube kanalu osim visokobudžetnih spotova nalaze i popratni lyrics klipovi.

– Jako smo ponosni što smo zajedno sa Eminom realizovali ovakav projekat, pomerili dosadašnje standarde i verujem da ćemo ispuniti očekivanja svih naših i Emininih fanova. Celokupna produkcija i saradnja odrađena je na svetskom nivou i jako nam je drago što je umetnica njenog ranga upravo nama poverila vizuelni deo albuma. Smatramo da je ovo samo početak naše saradnje i produkcije najkvalitetnije muzike na našim prostorima – poručili su Đorđe Trbojević i Andrej Ilić vlasnici ‘IDJVideos’ kompanije.