(FOTO+VIDEO) PREDSTAVIO PRVU PJESMU: Ankić okupio ljepotice i estradu!

Izvor slike: Instagram/ankic_milan

U utorak navečer, u jednom beogradskom lokalu, pjevač Milan Ankić promovirao je svoj prvi spot za numeru pod nazivom ‘Do ludila‘. Mjesto događaja bilo je krcato prelijepim djevojkama, ali i brojnim poznatim osobama što je bilo za očekivati s obzirom na to da Milan nije početnik nego proteklih deset godina “vlada” beogradskom noćnom scenom. Stoga i ne čudi što ga brojni nazivaju “kraljem klubova”.

Na promociju je među prvima stigla Marina Visković budući da je Ankić jako dugo nastupao s njom. Na početku karijere radio je i s voditeljicom Ninom Radulović, ali ona je, kako bi izbjegla pretjeranu pažnju medija došla posljednja, jer se sa svojim dečkom, tenisačem Filipom Karajinovićem nikada ne pojavljuje zajedno na javnim događajima. Ipak, ovo je bio izuzetak.

Milan i Marina Visković / Milan, Nina i Filip

foto: E-Stock/Kobra

U društvu Dragana Brajovića Braje i njegovog sina sjedila je Goga Sekulić. Također, veliku pažnju izazvao je dolazak djevojke iz spota, misice iz Hrvatske koja je stigla s atraktivnim prijateljicama. Iz tog razloga muškarci koji su se našli na promociji komentirali su kako nikada nisu bili na ljepšoj promociji, u svakom smislu.

Goga Sekulić, Dragan Brajović Braja i Luka Brajović

foto: E-Stock/Kobra

U svakom slučaju, već sa prvim spotom, Milan Ankić je stekao brojne simpatije, a što tek sprema, saznati ćemo uskoro budući da je najavio brojna iznenađenja.

Poslušajte pjesmu i pogledajte spot!