BOBANISTAN: Boban Rajović ima “svoje” selo!

Izvor slike: Facebook/BobanRajovicOfficial

Dok se neki žale na nedostatak posla, neki uživaju u čarima ljeta. Boban Rajović i ovog ljeta nastavlja po starom – nastupa i po deset dana zaredom, bez predaha.

I bez obzira da li je vikend ili neki od radnih dana, klubovi su dupke puni, što pokazuju i fotografije objavljene na njegovoj službenoj Facebook stranici, ali i službenim stranicama klubova u kojima nastupa.

Rajović se možda i može požaliti kako nema vremena za odmor, ali su mu barem putovanja od jednog do drugog kluba zanimljiva. Osim raznih anegdota koje bi nam mogao ispričati, pjevač je ovih dana naletio i na ‘Bobanovo selo’

bobanistan-boban-rajovic-ima-svoje-selo1

Naime, na putu prema Čapljini gdje je imao dogovoren nastup, naišao je na ploču s natpisom: Bobanovo selo. ‘Piroman’ nije mogao odoljeti a da ne napravi par fotografija za uspomenu, ali i da sazna nešto o spomenutom selo, a saznao je da je ‘Bobanistan’, kako ga još zovu, nastao prije nekih dvanaest godina te da u njemu žive Hrvati iz srednje Bosne.

S obzirom da nastupa svaki dan i nema slobodno vrijeme, Rajović ovoga puta nije uspio prošetati Bobanistanom, ali je sebi obećao da će to učiniti prvom prilikom. Čim nađe malo slobodnog vremena.