(FOTO) Boban Rajović: Odmor na Azurnoj obali!

Boban Rajović je jedan od rijetkih estradnjaka koji se nikada ne žali na nedostatak posla. Kako i sam u šali ističe, njegova turneja traje već nekoliko godina, a jedina razlika je u tome što tijekom ljeta nastupa i po 15 dana za redom i rijetko kad ima vremena za odmor.

Nakon što je predstavio spot i pjesmu ‘Bahato’, Rajović je odlučio nakratko „pobjeći“ od posla kako bi napunio baterije i pripremio se za ljetnu turneju, ali i ostale obaveze koje ga očekuju.

Tako je pjevač proveo nekoliko dana sa suprugom Draganom na Azurnoj obali. Tom prilikom posjetili su Monte Carlo, uživali u ljepotama Nice, prošetali čuvenim ‘Promenade des Anglais’ odnosno „engleskim šetalištem“, a nisu propustili priliku pa su „svratili“ i do Cannes-a i šetališta slavnih, gdje su brojne zvijezde filmske umjetnosti, ali i drugi, ostavili otiske svojih dlanova.

foto-boban-rajovic-odmor-na-azurnoj-obali1 foto-boban-rajovic-odmor-na-azurnoj-obali2

Nakon četiri dana uživanja u čarima Azurne obale Boban se već u subotu vratio prenatrpanom rasporedu. Slijedi snimanje još jednog dueta i spota kao i ljetna turneja tijekom koje će Rajović nastupati i po nekoliko dana zaredom.