(FOTO) Maya od Kineza dobila pet litara šampanjca!

Izvor slike: Folk-Portal

Nakon odmora koji je prošle godine provela u Australiji, Maya Berović odlučila se ponovo vratiti na isto mjesto. Nakon brojnih nastupa koje je održala u prošloj godini, te snimljenih novih pjevama, koje su u fazi miksanja, Maya se spakirala i zajedno sa zaručnikom Alenom otputovala u ”zemlju klokana”.

foto-maya-od-kineza-dobila-pet-litara-sampanjca1

Kako bi imali svoj mir i maksimalno uživali, njih dvoje su iznajmili vilu u kojoj će biti punih mjesec dana, budući da ih po povratku očekuje pregršt obaveza.

– Uživamo zaista i maksimalno se odmaramo, jer me po povratku očekuje izdanje novog cd-a i promocija. Obzirom da ne volim zimu, ovde je za mene raj na zemlji, jer je lepo i toplo i već sada razmišljam kako ću se privići na zimu kada se vratimo, jer su mi prijatelji sa kojima sam se čula, rekli da je kod nas baš hladno. Ipak, bez obzira na sve se radujem povratku, jer kako kažu svuda podji, kući dodji, a i veoma sam nestrpljiva da mojim vernim fanovima prezentujem nove pesme. Verujte mi, do sada nisam imala tako dobar i kvalitetan album, što je slučaj sa novim. – rekla je Maya za Folk-Portal.

foto-maya-od-kineza-dobila-pet-litara-sampanjca2

Pjevačica je u Australiji proslavila i njihov dan državnosti, a nama je pažnju privukla fotografija s pivom budući da nam je poznato kako Maya uopće ne pije alkohol.

– Ništa se ne brinite, u pitanju je bezalkoholno australijansko pivo. Što se tiče šampanjca, to je jedino što spada u alkohol, a ja popijem s’vremena na vreme. Imaju fotografije na kojima sam u jednom kineskom restoranu od vlasnika restorana i glavnog kuvara Tošija dobila dve boce, po 5 litara kineskog šampanjca i mogu Vam reći da je vrlo zanimljivog i neobičnog ukusa – priznala nam je Maya kroz smijeh.

foto-maya-od-kineza-dobila-pet-litara-sampanjca3