(FOTO) Maya sa zaručnikom i prijateljicom uživa u Dubaiu!

Izvor slike: Privatna arhiva

Nakon napornog radnog perioda i ’Pinkovog’ festivala gdje je predstavila pjesmu koja je brzo postigla veliki uspjeh, Maya Berović je odlučila otići na odmor. Iako joj je raspored nastupa pun do kolovoza, Maya je uspjela odvojiti sedam dana i odletjeti u Dubai.

– Verujte mi da mi je odmor bio preko potreban.Zaista je jako naporan period iza mene. U moru nastupa koji me tek očekuju, ja i moj tim smo odlučili da preskočimo jedan vikend, kako bi bar na sedam dana otišli na odmor. U Dubaiju sam bila i prošle godine i po meni je ovo stvarno raj na zemlji. Iz tog razloga sam poželela da dođem ponovo ovde – rekla nam je Maya koja je prošlo ljeto uživala na otoku Palma u apartmanu koji često iznajmljuje popularni bračni par Beckham, dok se ove godine odlučila za hotel ’Atlantis’.

foto-maya-sa-zarucnikom-i-prijateljicom-uziva-u-dubaiu2

Lijepa pjevačica je na odmor otputovala s dečkom Alenom i prijateljicom, a većinu vremena provode na jahti. Osim što puni baterije za predstojeće poslovne obveze, Maya je sretna i što na moru ne mora biti našminkana i sređena.

– Lepa sam i bez šminke, jel’ da? – kaže Maya kroz smijeh i dodaje: – Htela sam baš da se odmorim i nisam nipomišljala na šminkanje. Uvek sam zbog nastupa i gostovanja u emisijama našminkana, tako da mi je odgovaralo malo da se odmorim i od šminke. Pored toga, nemam ja problem da se slikam i objavim slike na kojima nemam šminku i moji obožavaoci su već imali prilike da me vide potpuno prirodnu  završava Maya.

foto-maya-sa-zarucnikom-i-prijateljicom-uziva-u-dubaiu1