Jelena i Duško se kratko opustili u Budvi

jelena-i-dusko-se-kratko-opustili-u-budvi

Pop zvijezda Jelena Karleuša nakon medijske hajke koja se podigla oko njezinog koncerta održanog na Ušću, otputovala je u Crnu Goru sa suprugom Duškom Tošićem. Pjevačica je odlučila da će prekinuti suradnju s medijima jer su je mnoga pisanja veoma pogodila. Tako će se ona od sada oglašavati samo putem Facebooka i Twittera gdje je prati preko 400 000 ljudi.

Jelena je izabrala najbolji način za opuštanje, te prikupljanje snagu za nove radne pobjede. Spojila je ugodno i korisno te nakon obavljenog poslovnog angažmana u Budvi svoje slobodno vrijeme provodila je sa suprugom i njegovim prijateljima na luksuznoj jahti.

– Održala sam svoj prvi nastup posle velikog koncerta na Ušću i zbog medijske hajke, bila sam pod popriličnim stresom. Ali, kada su mi organizatori nastupa u budvanskom Trokaderu javili da su sve rezervacije planule za samo dva sata, shvatila sam kako se narod uvek stavlja na stranu istine i onoga ko je napadnut bez razloga. Bila je to još jedna noć za pamćenje sa mojom vernom publikom. Duško je bio veoma uznemiren zbog ružnih i neistinitih napisa, pa se maksimalno trudi da me zaštiti od svega… Tako smo odvojili vreme za nas dvoje i dan nakon koncerta, zajedno s njegovim klupskim drugovima, isplovili smo brodom i uživali u prelepoj obali Crnogorskog primorja. Kupali smo se daleko od ljudi, ronili, vozili skutere… Uživali smo u zalasku sunca na pučini, uz ribu i belo vino…

Karleuša je rekla i kako za nju nema puno odmora  jer kreće na turneju: – Uskoro krećem na veliku turneju i moram biti spremna da mojoj publici pružim 200 odsto sebe. Turneja Viva la diva obići će sve velike gradove u regionu, a zatim slede Amerika i Australija. U planu je i da uskoro izdam novi singl s kojim krećem u osvajanje novih ciljeva u karijeri – zaključuje JK.

izvor: Story.rs

foto: Instagram (karleusastar)