Indira: Slikam se gola kao Dara!

Izvor slike: Arhiva

Fotografije nage Dare Bubamare podijelile su estradu. Dok neke pjevačice kažu kako im je to simpatično i kako također imaju slične fotografije u svom mobitelu, druge se zgražavaju. Folkerica Indira Radić spada u prvu skupinu, ali kaže da takve fotografije ne ostaju dugo u njezinom mobitelu već ih briše.

– I kada imam te fotografije, ja ih obrišem istog sekunda. Ja se tako fotografišem da bih videla kako izgledam, jer svaka žena voli da vidi sebe u ogledalu kako izgleda. Pa i onog trenutka kada je gola ili obučena. Te fotografije ne čuvam, čak ih obrišem i iz onog foldera u telefonu gde su obrisane stvari – rekla je Indira za ‘Alo!’ i dodala:

– Ne šaljem dečku. Nisam u tom tripu. Bez obzira na to što su te stvari samo za tebe, može da ispliva negde. Zašto da radim to? Ne treba mi. Mislim da su to gluposti. Zašto da jedno drugome šaljemo provokativne fotografije, koje mogu da procure negde? Dešava se da odu, pa šta onda da radim? Zato ja odmah sve pobrišem – tvrdi Radićeva.

Unatoč tome što ona ne šalje svoje fotografije, pjevačica se pohvalila kako redovno dobiva fotografije nagih muškaraca i to ni manje ni više nego onih koji su njezini fanovi.

– Ima navalentnih obožavalaca. To je uglavnom putem Fejsbuka, Instagrama, Tvitera. Traže sve i svašta i šalju sve i svašta. To je normalno. Tako se nekada tome slatko ismejem. Najgadnije što su mi slali su poruke seksualnog sadržaja. Meni je sve to simpatično, samo se nasmejem. Ništa to ne boli. Ništa ne može da te zaboli što pročitaš. Fotografije polnih organa šalju svima. To nije nikakva tajna – završava Indira za ‘Alo!’.