Milica Pavlović: Muškarci se ne zanimaju za mene!

Izvor slike: Facebook

Četri nove pjesme i provokativni spotovi koje je Milica Pavlović predstavila prije dva dana uvelike se objavljuju po društvenim mrežama iz čega možemo zaključiti da je pjevačica napravila pravu stvar kada je bez najave odlučila predstaviti numere s novog albuma. U svakom od spotova Milica se prezentirala na drugačiji način, a pokazala i sav svoj seksipil.

Iako svi vjerovatno očekuju kako se za Pavlovićku muškarci ljepe sami, ona je u razgovoru za dnevne novine ‘Informer’ izjavila:

– Imam tu energiju na sceni i kada se nađem u poslu upali se crvena lampa koja me skroz pokrene. Međutim, privatno sam mirna i nisam napadna kao na sceni. Nemam dečka. Ne postoji interesovanje od strane jačeg pola ili današnji muškarci ne znaju da mi dokažu da sam poželjna. Zamišljala sam nekada kakav treba da bude moj idealan partner, ali odustala sam od tih iluzija. Kada se pojavi i kada ga prepoznam, obavestiću vas – zaključila je Milica koja dodaje i da ne traži muškarca jer vjeruje da će se ljubav sama dogoditi.