ZNOJENJEM DO VITKE LINIJE: Mia i Marina prakticiraju “trojku”?!

Izvor slike: Promo

Prilikom nedavnog gostovanja kod voditeljice Marije Lazić, Mia Borisavljević i Marina Visković otkrile su brojne pikanterije iz svog života. Korisnici sve popularnije ‘Gossapp‘ aplikacije tako su saznali da li su seksipilne pjevačice u vezi, te da je za njihovu vitku liniju zaslužno znojenje u troje.

Naime, na pitanje gledatelja kako održavaju savršen izgled, pjevačice su kroz gromoglasan smijeh otkrile da u “njihovoj vezi” postoji još jedna djevojka!

– Svaki drugi dan praktikujemo iscrpljujuću trojku! Sa nama “u šemi” je i treća devojka – rekla je Mia kroz smijeh u svom stilu, a zatim otkrila misteriju koja je “sretnica” u pitanju: – Naš trener Zorana Gladović nas ne štedi! Dešava se da imamo i po dva treninga na dan!

Popularna voditeljica emisije/aplikacije ‘Gossapp’ otkrila nam je da su se ovom formom emisije već oduševili ne samo u Europi, već i u Australiji i Americi.

Ovu zabavnu emisiju sa Miom i Marinom možete gledati sve do sljedećeg utorka kada će biti postavljena nova u kojoj će gošće biti Anabela i njezina kći Luna.