EKSKLUZIVNO: Severina u Crnoj Gori snima spota za pjesmu radnog naziva ‘Generale moj’!

Izvor slike: Facebook/Severina

Ovo ljeto definitivno je obilježila pjesma ‘Uno momento’ koju je Severina Vučković snimila sa ženskom grupom Ministarke. Iako je pjesma i dalje aktualna, Severina će uskoro predstaviti novi materijal.

Kako Folk Portal ekskluzivno saznaje, riječ je o numeri čiji je autor poznati tekstopisac i kompozitor Dušan Bačić.

– Seve je prezadovoljna uspjehom duetske pjesme s Ministarkama, a nakon ljetne turneje vratila se u studio gdje je nastavila rad na novom albumu. U početku nije planirala izbacivati ništa osim dueta sa Sašom Matićem, ali budući da je ovo brža numera, u dogovoru s timom odlučila se na ekranizaciju te premijeru čim spot bude gotov. S Duletom je surađivala i na prošlom albumu te je upravo on autor ‘Tarapane’ koja je bez sumnje najveći hit na CD-u, a cijela ekipa ne sumnja ni u uspjeh ove pjesme – rekao je za Folk Portal izvor blizak Severini.

Prvi dan snimanja spota bio je dana u Baru, a kako ekskluzivno saznajemo, radni naziv numere je ‘Generale moj’. Sevka ni ovoga puta ništa nije prepuštala slučaju pa je za koreografiju angažirala poznatog plesača Alena Sesartića koji je svoje umijeće pokazao kroz spotove Nede Ukrade, Jelene Rozge i mnogih drugih.

severina-bar2