(FOTO) BRAZILAC IM ZAPEO ZA OKO: Severina i Anastasija za spotove angažirale istog modela!

Izvor slike: Instagram (raznatovicanastasija ; pedrosoltz ; severina)

Ovih dana estradne zvijezde trude se završiti spotove za nove pjesme kako bi ih što prije predstavili publici. Naime, bliži se početak ljetnih turneja pa je baš sada pravi trenutak za predstavljanje potencijalnih hitova koji će se slušati tijekom najtoplijih mjeseci u godini.

Još jednu svoju novu numeru u utorak će predstaviti i hrvatska pop zvijezda – Severina. Pjevačica je spot najavila na društvenim mrežama, a tom prilikom postavila je nekoliko fotografija. Među njima se našla i fotografija na kojoj pozira sa jednim muškarcem.

Sama najava Severinine nove pjesme možda nam ne bi privukla toliko pažnju da već danas svoju prvu pjesmu nije najavila Anastasija Ražnatović. Kći folk dive Cece Ražnatović na Instagram je objavila fotografiju na kojoj pozira s istim muškarcem kojeg je Severina angažirala za svoj spot.

Kako saznajemo, riječ je o Brazilcu Pedru Soltzu. Njemu ovo nije bio prvi posjet našim prostorima budući da je prije dvije godine snimio kampanju za jedan modni brand te je imao ulogu u hrvatskoj seriji ‘Kud puklo da puklo‘. Zanimljivo je i da je jedan američki portal ovog Brazilca 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu pa tako i ne čudi što je “za oko zapeo” i Severini i Anastasiji.