(FOTO) DOSTA IM JE MRAČNIH PJESAMA: Amadeus band snimio novu žensku himnu!

Sve fanove Amadeus benda uskoro očekuje nova numera pod nazivom ‘Budi svoja‘. Za razliku od većine pjesama koje su se pojavile u proteklom periodu i koje uglavnom govore o porocima i “divljem” životu, dečki iz Leskovca nisu se priklonili trendu nego nastavljaju s pjesmama o ljubavi.

– Smatramo da je dosta mračnih, kriminogenih tema i da muzika ne treba da ih veliča. Ljubav i žene su nama neiscrpan izvor inspiracije i upravo je ova naša nova pesma oda jakoj, svojoj i samomsvesnoj ženi – rekao je Aleksandar Stanimirović i dodao da je spot za pjesmu već snimljen.

Da kadrovi budu što atraktivniji doprinijela je voditeljica Mila Ćurčić, a mjesto snimanja bio je hangar stare “IMT” tvornice.

Autori pjesme su Jelena Trifunović i Bojan Stanimirović, spot je režirao Goran Šljivić, a premijera se očekuje za desetak dana.

Amadeusovci će večeras na Adi održati veliki besplatan koncert povodom otvaranja ljetne sezone ovog beogradskog kupališta, a osim glazbenog, posjetitelje očekuje i vizualni spektakl uz baklje, vatromete i ostalu pirotehniku.