(FOTO) FLERT: Dado Polumenta u lezbo klinču!

Izvor slike: Promo

Nakon duže medijske pauze, Dado Polumenta odlučio je da svoju brojnu publiku razveseliti duetskom numerom s novim ženskim bendom ‘Šmizle‘. Pod producentskom palicom ekipe ‘IDJ Videos‘, proslavljeni folker i dvije atraktivne dvadesetogodišnjakinje snimili su spot za pjesmu pod nazivom ‘Flert‘ koja sudeći prema tematici, a to je udvaranje preko Facebooka, obećava da će biti veliki hit među mlađom populacijom.

– Na fejsu imam adresu, tamo piše sve o meni, onlajn ja sam svaki dan, kad naučiš da voliš javi mi da znam – glasi refren spomenute numere, a zanimljivo je i to da se Dado ovaj put okušao i kao redatelj.

foto-flert-dado-polumenta-u-lezbo-klincu1

Naime, bez obzira na seksipil, ljepotu i zavodljivost ‘Šmizli’, Polumenta je u spotu uspio odoljeti njihovim čarima. Čak je ostao ravnodušan i na njihovo maženje i seksi lezbo scene.

– Ova numera je prva u nizu još nekoliko dueta koja temeljno pripremam poslednjih deset meseci i iako ne zelim da zvučim pretenciozno sasvim sam siguran da publika biti oduševljena mojom predstojećom saradnjom sa velikim zvezdama – kaže Dado i dodaje da se rado odazvao pozivu za snimanje dueta jer vjeruje da će pjesma biti letnji hit, a ujedno voli i pomoći djevojkama na početku karijere.

foto-flert-dado-polumenta-u-lezbo-klincu2