(FOTO) LJUBOMORA: Selma Bajrami “zaratila” s mlađom kolegicom zbog muškarca!

Izvor slike: PR

Da su pjevačice osjetljive na svoje godine i ljubomorne kada su u pitanju njihovi muškarci, znaju čak i vrapci na grani. U takvim bitkama se ne biraju ni riječi ni sredstva, a još kada je suparnica mlađa kolegica – scenarij za ratni film je zagarantiran! Upravo u takvom klinču nedavno su se našle atraktivna Selma Bajrami i sve popularnija Enela Palavra, Amerikanka našeg porijekla koju su bosanski mediji već prozvali svojom Shakirom.

foto-ljubomora-selma-bajrami-zaratila-s-mladom-kolegicom-zbog-muskarca2

Oštre riječi se nisu štedjele tako da je Selma mladiću koji se dvoumi između njih dvije poručila: „Pusti malu nek’ se pali, njoj na čelu klinka piše; znaš da prave žene su k’o vino, s’ godinama vrijede više!”, dok je Enela, iskusno, udarila gdje najviše boli: “Ne, slušaj je šta ti priča, ostavi je nek’ se snađe, a ti mili dođi meni – oduvijek je mlađe slađe!

foto-ljubomora-selma-bajrami-zaratila-s-mladom-kolegicom-zbog-muskarca1

Naravno, u pitanju su samo stihovi duetske pjesme pod nazivom ‘Mlađe slađe‘ čiji je autor Siniša Ličina. Za atraktivan spot pobrinula se ekipa ‘IDJ Videos‘, a najveći problem prilikom realizacije spota bilo je usklađivanje slobodnih termina Selme i Enele, koja živi i studira u dalekom Chicagu.

– Enela je jako lijepa i atraktivna djevojka i dosta me pojavom i glasom podsjeća na mene iz mlađih dana, s početka karijere. U ovom slučaju sam sigurna da će pjesma postati znatno popularnija kada ljudi vide spot. Dva savršena tijela (smijeh) u zajedničkim kadrovima, baš kao dvije djevojčice. Hoćete reći da nije tako? – smješkajući se govori Selma, dok Enela ističe da joj je čast i zadovoljstvo zbog ove suradnje koja obećava te da s nestrpljenjem očekuje duet.