(FOTO) Marko zaveo manekenku iz spota?!

Izvor slike: PR

Na estradnoj sceni brojni su slučajevi da je tijekom snimanja spotova došlo do ljubavi između pjevača i ljepotica koje statiraju. Ukoliko je sudeći po fotografijama nastalih tijekom ekranizacije nove pjesme Marka Vanille, čini se da je on, između deset polugolih sex bombi, pronašao svoju simpatiju!

– Moram da vam priznam da sam se odlično snašao! To uopšte nije teško kada si okružen prelepim devojkama! Ali kakav je tek bio naš “after party” posle snimanja – e to već ne smem da vam ispričam! – kroz smijeh je izjavio pjevač koji se usporedio s čuvenim zavodnikom:

– Pravi sam Kazanova prema scenariju, koji je takav da me juri i “muva” deset golih žena, ali meni to više nije zanimljivo jer tražim onu posebnu. A to je, pretpostavljate po nazivu pesme – ‘Mala’.

foto-marko-zaveo-manekenku-iz-spota2

Upravo s ovom posebnom djevojkom Marko je “uhvaćen” kako na obali mora razmjenjuje nježnosti, a da li je to bio dio scenarija ili je “mala” pak zaista osvojila pjevača, saznati ćemo u ponedjeljak kada njegove obožavatelje čeka premijera spota!

foto-marko-zaveo-manekenku-iz-spota1