(FOTO) Mia i Marko Vanilla završili u krevetu!

Izvor slike: Blagoje Kešelj

Znamo da je kod estradnih zvijezdi sve moguće, da imaju malo vremena za romanse i uživanje, ali Mia Borisavljević i Marko Vanilla definitivno su pravi rekorderi kada je brz život u pitanju. Za samo 48 sati dogodila im se ljubav, veza, brak pa čak i razvod!

Naravno, u pitanju je samo maštovit scenarij za duetsku numeru pod nazivom ‘Nisi svesna‘ u kojoj se bivši supružnici prepiru da li griješe zato što se rastaju. Za potrebe snimanja, luksuzni stan podijeljen je na dvije cjeline, tako da je muški dio u plavim tonovima, sa gitarom, klupom za dizanje utega,…, dok je ženski dio stana nježan i romantičan. Marko i Mia gledaju se preko barikade u stanu, on pati dok ona priređuje ludu zabavu sa prijateljicama, ali se na kraju ključni susret odigrava u krevetu!

– Zaista je bilo pravo uživanje raditi sa profesionalcem poput Mie, i mnogo mi je snage trebalo da odolim takvoj lepotici. Šalim se naravno, ona je moj kolega i drago mi je što je pristala da bude deo ove priče, koja u nekim segmentima, po tematici pomalo podseća na moj veliki hit ‘300 čuda’. Numera ‘Nisi svesna’ je rađena temeljno punih godinu dana, tako da ozbiljne nade polažem u nju. Ipak, krajnji sud daje publika a to će moći već u nedelju na mom YouTube kanalu, kada će biti premijera – rekao je Marko za naš portal.

foto-mia-i-marko-vanilla-zavrsili-u-krevetu1foto-mia-i-marko-vanilla-zavrsili-u-krevetu3

S druge strane, Borisavljevićeva je definitivno dala svoj maksimum s obzirom na to da proteklih nekoliko mjeseci, osim vikendom, nastupa i radnim danima, a i publiku je nedavno razveselila novom numerom ‘Ništa lično’ koja je u kratko vrijeme broji preko milijun pregleda.

foto-mia-i-marko-vanilla-zavrsili-u-krevetu2