(FOTO) NOVA HIMNA SPONZORUŠA: Za Soraju i Tamaru malo je i “brdo love”!

Izvor slike: PR

Atraktivna starleta Soraja Vučelić sve rijeđe se pojavljuje u spotovima estradnih zvijezdi, no čini se kako je mlada pjevačica Tamara Radmilović iskeširala dovoljno visoku sumu budući da je Vučelićeva promijenila stav.

Naime, u novoj pjesmi ‘Brdo love‘ pjevačica i starleta pokazale su raskošne atribute u krpicama u kojima ih, pretpostavljamo, zamišljaju muškarci u svojim najluđim snovima. Atmosfera na snimanju bila je vrela od prve sekunde, a prisutnima na setu su bili potrebni sećer i voda kada su dvije polugole ljepotice počele razmijenjivati nježnosti i uvijati se na svežnjevima dolara.

foto-nova-himna-sponzorusa-za-soraju-i-tamaru-malo-je-i-brdo-love1

Soraja mi je bila prvi izbor za modela i smatram da je žena njenog stava i izgleda idealan izbor. Ona je dokaz kako žena koja vredi brdo para treba da izgleda. Da odiše skupoćom i da svakog muškarca svojom lepotom i zavodljivošću dovede i do prosjačkog štapa ako treba – kroz smijeh je rekla Radmilovićeva, a Soraja se nadovezala: – Ovo za nas nije brdo već gomilica! Šalu na stranu moj savet je da devojka treba da teži tome da zaradi što više upravo zbog toga što smo bolesne šopingholicarke kojima nikad nije dosta svega! Rado sam se odazvala pozivu, numera je hitična i veoma provokativna. Znam da će podići veliku prašinu, a volim da sve što radim bude zapaženo i kvalitetno.

Tijekom snimanja zbijale su si i šale na račun numere te je cijela ekipa tvrdila kako će Tamarina pjesma postati nova himna sponzoruša i tako s trona skinuti pjesmu Tine Ivanović ‘Bunda od nerca’.

foto-nova-himna-sponzorusa-za-soraju-i-tamaru-malo-je-i-brdo-love2

foto-nova-himna-sponzorusa-za-soraju-i-tamaru-malo-je-i-brdo-love3

Ekskluzivno vam donosimo dio teksta pjesme pa sami procijenite hoće li ovo oduševiti djevojke koje kod muškaraca više gledaju dubinu džepa od karaktera i ljepote.

“Spremi sada brdo love, ako hoćeš da se tvojom zovem,
kupuj, kupuj, kupuj stvari nove,
ispuni moje a ja ću želje tvoje,
Brdo love, brdo love, vrede dušo usne ove .
Ma hajde ostvari mi snove, sve što je tvoje neka bude moje!”