(FOTO) PANIKA NA SETU: Neven razrezao ruku na snimanju spota!

Izvor slike: PR

I dok se uglavnom priča i piše o sjaju i glamuru koji okružuju estradne zvijezde, malo tko dozna što se sve dešava iza kulisa i sa kakvim se pjevači nedaćama susreću tijekom rada. Slična, nespretna situacija dogodila se popularnom dvojcu ‘IN Vivo‘ i to na snimanju spota za numeru pod nazivom ‘Akcent‘.

Naime, dok su pokušavali ekranizirati kadrove kako pjevač Neven Živančević kuhinjskim nožem reže bocu šampanjca, sasvim neočekivano, boca je pod pritiskom eksplodirala. Komadi stakla su se rasprsnuli na sve strane, a ekipa je ostala u šoku kada su vidjeli da Nevenu krvari ruka!

foto-panika-na-setu-neven-razrezao-ruku-na-snimanju-spota1

– Samo pukom srećom niko drugi nije povređen! Iskreno, ovo sam radio sto puta do sada i uvek je uspevalo, pa čak i na probnom snimanju! – kaže pevač i dodaje da je rana brzo sanirana. Drugi član grupe, Igor Maljukanović je pak imao više sreće te kroz smijeh kaže da osim malih aritmija zbog dvije “seks bombe” koje su statirale u spotu, nije imao nikakvih drugih smetnji.

– U prvi mah sam se veoma uplašio. No sada, kada se malo bolje oseća već zadirkujemo Nevena, da će morati da ponovi to čuveno otvaranje šampanjca te da se ne sekira jer – uvek ima i drugu ruku. – rekao je Igor i dodao: – Numera ‘Akcent’ je definitivno nešto drugačije, sveže i vrlo erotično. Kada smo uplovili u muziku prvi žanr koji smo radili je bio hip-hop, te nam iz tog razloga ovakva atmosfera u pesmi nije nepoznanica.

foto-panika-na-setu-neven-razrezao-ruku-na-snimanju-spota3

Spot za ovu pjesmu radila je produkcija ‘Visual fever’ koja je inače u vlasništvu Nevena i Igora, a premijera nas očekuje za nekoliko dana.