(FOTO) Saša Matić završio u zatvoru?!

Izvor slike: PR

U najbolje opremljenom i najčuvanijem zatvoru na Balkanu, iza rešetaka se nedavno našao popularni folker Saša Matić. Kako tvrde svi koji su ikada bili u ovom zatvoru, iz njega je nemoguće pobjeći pa ga iz tog razloga brojni nazivaju “srpskim Alcatrazom”. Na svu sreću, Matić nije imao potrebu provjeravati te tvrdnje budući da se u zatvoru zadržao samo zbog snimanja spota.

foto-sasa-matic-zavrsio-u-zatvoru1

Pjevač je odlučio ekranizirati numeru ‘Kad tonem‘ za koju je tekst i muziku radio Peđa Medenica, autor Sašinih hitova ‘Samo ovu noć‘, ‘Ne znam ja da muški poginem‘, ‘Ne idi s njim‘ i brojnih drugih. Ekranizacija spota povjerena je Dejanu Milićeviću koji je režirao većinu Sašinih spotova.

– To je na neki način nastavak priče iz spota ‘Nađi novu ljubav’. Meni se ideja mnogo dopala, a verujem da će se sve skupa dopasti i mojoj publici. Bilo je ovo jedno potpuno novo iskustvo za mene i mislim da sam se odlično snašao u ulozi zatvorenika – rekao je Matić.

foto-sasa-matic-zavrsio-u-zatvoru2

Premijera spota očekuje se za desetak dana nakon čega folkera očekuju dva velika koncerta: 18. studenog u dvorani Mejdan u Tuzli i 10. prosinca u sarajevskoj dvorani Zetra, a  u planu je i nova pjesma koja bi trebala biti završena do kraja ove godine.