(FOTO) Sprema duet sa Milenom Ćeranić, a “udarila” na Anu Sević?!

Izvor slike: Svet (Milena Ćeranić) // PR // Instagram/anasevic85

Jedna od zapaženijih natjecateljica prošle sezone show programa ‘Zvezda Granda‘ bila je atraktivna Stefani Pavlović. To što je napustila show neposredno prije finala nije je obeshrabrilo već joj dalo dodatan motiv da nastavi borbu za svoje mjesto na estradnom nebu.
Nakon nekoliko singlova, uskoro će predstaviti numeru istog naziva kao i veliki hit kolegice Ane Sević – ‘Lambordžini‘. S obzirom na to da su Stefani u ‘Grandu‘ puno puta nazivali seks bombom, a sličan epitet prati i Sevićevu, neki tvrde kako je ovo ustvari indirektan “napad” na suprugu Darka Lazića.

– “Crna mamba iz belog “lamba”” jedan je od stihova moje pesme koja osim po samom mega luksuznom automobilu nema mnogo dodirnih tačaka sa Aninim hitom. Takođe, ovo je duetska numera sa hrvatskim hip hop sastavom ‘Connect’ koji su izuzetno popularni kod mlađe populacije. Spot je veoma provokativan, skup i jedva čekam premijeru istog koja će biti u toku sledeće nedelje – kaže Stefani.

foto-sprema-duet-sa-milenom-ceranic-a-udarila-na-anu-sevic2

Osim toga otkrila nam je i da je za nekoliko dana očekuje još jedno snimanje spota. U pitanju je ekranizacija dueta koji je snimila sa Milenom Ćeranić kojoj će ova numera biti ujedno povratak na scenu nakon duže medijske pauze.

foto-sprema-duet-sa-milenom-ceranic-a-udarila-na-anu-sevic1