(FOTO) Tamara Filipović na snimanju spota za novu pjesmu spasila djevojci život!

Izvor slike: Folk-Portal

Nakon fantastičnog uspjeha duetske pjesme s Juiceom‘Prošlo me je sve’ pjevačica Tamara Filipović odlučila je nastaviti u istom smjeru. Ovoga puta glas je spojila s najpoznatijim DJ-em na teritoriji Švicarske – DJ Marconijem koji je zaslužan za aranžman numere ‘Malo flerta’, dok muziku i tekst ovog potencijalnog ljetnjog hita potpisuje Stefan Cvijović Cvija.

S obzirom na to da su oboje zauzeti poslom diljem Europe, svoje prve slobodne dane Tamara i Marconi iskoristili su za snimanje visokobudžetnog spota za čije su potrebe iznajmili luksuzni automobili, gliser, ali i helikopter.

– Bilo je veoma iscrpljujuće i naporno, ali isplatilo se! Jedva čekam da se pesma zavrti jer je prava letnja i vesela. Bilo mi je zadovoljstvo da sarađujem sa Markonijem i iskreno verujem u to da smo dobitna kobinacija – kaže Filipovićeva koja je silom prilike na dan snimanja bila i u ulozi spasiteljice.

foto-tamara-filipovic-na-snimanju-spota-za-novu-pjesmu-spasila-djevojci-zivot1

Naime, zbog paklene vrućine jednoj od djevojaka iz spota je pozlilo, onesvjestila se i srušila u rijeku! Srećom Tamara je bila pribrana i brzo je  izvukla na suho gdje joj je pružila prvu pomoć.

Treba li napominjati da je do kraja dana muški dio ekipe glumio da im je zlo i da im se vrti u glavi!?

 

  • Cvija glasa za ljetni flert!

Glavni “krivac” za suradnju Tamare i DJ Marconija je autor numere ‘Malo flerta’ – Cvija koji kaže kako su ljetni flertovi svima svojstveni.

– Tokom ovih meseci smo svi lepo raspoloženi i skloni koketiranju, mnogo su češća nova poznanstva a samim tim i nove ljubavi. Tako je i nastala ova letnja, mladalačka pesma, a s obzirom na to da sam sa oboje razgovarao o novoj numeri došao sam na ideju da su njih dvoje sjajna kombinacija – izjavio je pjevač i kompozitor za naš portal.