(FOTO) URGENTNO: Mirna Košanin snimila spot na jahti od tri milijuna eura!

Izvor slike: Facebook

Iako je svoju karijeru započela još prije nekoliko godina, za Mirnu Košanin velika „odskočna daska“ bio je trenutak kada je potpisala ugovor za izdavačku kuću ‘BR:Enter Music’ čiji je vlasnik Boban Rajović. Mirna se odmah potom našla u projektu ‘Kafanski fakultet’ u sklopu kojeg je prepjevala Rajovićev hit ‘Crna lala’ te svojom izvedbenom numere napravila pravu pometnju.

Oduševljena suradnjom s Bobanom i njegovim timom, pjevačica je prije nekoliko dana snimila spot za svoju novu pjesmu ‘Urgentno’. Cijela ekipa otputovala je jedan vikend u Hrvatsku te su u Selcu snimili visokobudžetni spot. Glavnu mušku ulogu u spotu ima mladi Stefan Despotović, inače prvak u kategoriji muškog fitnessa.

foto-urgentno-mirna-kosanin-snimila-spot-na-jahti-od-tri-milijuna-eura4

A da je za spot izdvojena pozajmašna suma govori i činjenica da je većina scena snimljena u jednom od najekskluzivnijih hotela. Ono što je još zanimljivije, spot sadrži i brojne kadrove sa jahte čija je vrijednost preko 3 000 000 eura.

foto-urgentno-mirna-kosanin-snimila-spot-na-jahti-od-tri-milijuna-eura1

Na kraju krajeva, možemo samo pretpostaviti kako seksipilna pjevačica i njezin tim izuzetno vjeruju u uspjeh pjesme čim su samo za snimanje spota izdvojili pravo malo bogatstvo.

foto-urgentno-mirna-kosanin-snimila-spot-na-jahti-od-tri-milijuna-eura2 foto-urgentno-mirna-kosanin-snimila-spot-na-jahti-od-tri-milijuna-eura3