(FOTO) ZVER: Ministarke provozale motor Monice Bellucci vrijedan 150 000 eura!

Usprkos tome što su se željele pozabaviti svojom samostalnom karijerom, Ministarkama nikako ne mogu zaobići suradnju s najvećim regionalnim zvijezdama. Nakon tri velika duetska hita, na njihovo veliko zadovoljstvo snimile su još jedan i to sa Sašom Matićem. Folk-Portal o tome je već pisao, no sada vam donosimo nešto više.

foto-zver-ministarke-provozale-motor-monice-bellucci-vrijedan-150-000-eura1

Seksipilne ‘Ministarke’ i Saša Matić prije nekoliko dana snimili su spot za numeru, a samo snimanje trajalo je nekoliko dana, na raznim lokacijama po Beogradu.  Zanimljivo je kako sve ima neku simboliku zvijeri te kako je u ovom slučaju sve u znaku imena pjesme poput – psa dobermana, zatim albino pitona, kao i tetovaže zvijeri koje su se našle na vratu Edite Aradinović.

foto-zver-ministarke-provozale-motor-monice-bellucci-vrijedan-150-000-eura2

Također zanimljivo je i to da su se u spotu našle i prave „zvijeri“ na dva kotača – luksuzni motori koje je nedavno vozila Monica Bellucci prilikom boravka u Srbiji zbog suradnje s Emirom Kusturicom, a svaki od njih vrijedi po 150 000 eura!

– Veliko nam je zadovoljstvo što je pored nas stala tako značajna pevačka veličina kao što je Saša Matić.  Ponosna sam na svoje devojke koliko su bile hrabre dok im ogromna zmija gmiže oko nogu. Ništa manje opasne nisu bile ni scene snimanja vožnje motora, ali sve u svemu vredelo je – izjavila je Edita i dodala da su za režiju spota zaduženi hit makeri Filip Miletić i Miloš Roganović koji su ujedno i osnivači ‘Ministarki’.

foto-zver-ministarke-provozale-motor-monice-bellucci-vrijedan-150-000-eura3

– Jedan od meni najmrskijih segmenata bavljenja ovim poslom jesu snimanja, no zahvaljujući sjajnoj energiji ovih devojaka uživao sam. Takođe zna se da dosta polažem na kvalitet i upravo iz razloga što imaju fantastične vokale verujem u ovu numeru – rekao je Saša Matić i prepričao kako je uspio izbjeći kadrove s psom: – Kada su mi prepričavali scenario i čim sam čuo da su nam „statisti“ piton i doberman odmah sam najavio da ću tog dana biti „bolestan“ – kroz smijeh završava pjevač i ujedno najavljuje premijeru ‘Zveri’ kroz tjedan dana.