Adil: Anu nisam tukao, samo sam je malo protresao!

Izvor slike: Miloš Perić/Alo!

Priča o incidentu koji se dogodio u petak u domu Adila Maksutovića i Ane Ramadovanski i dalje je jedna od glavnih tema u Srbiji. Naime, popularni pjevač Adil je u petak istukao svoju zaručnicu Anu, kći Džeja Ramadovanskog. Iako je u početku demantirao da je došlo do fizičkog napada, Adil je u policijskoj stranici rekao:

– Sa mnom i sa Anom je u stanu u petak uveče bila i moja mama i njih dve su se posvađale. Ana je počela da vređa moju mamu i naziva je pogrdnim imenima, zbog čega sam se ja iznervirao. Anu nisam tukao, samo sam je malo protresao. – rekao je Adil na saslušanju, a izjavu prenosi dnevni list ‘Alo!’.

Iako je njezin sin priznao da je došlo do fizičkog kontakta, Adilova majka Džemila je za ‘Blic’ izjavila:

– Adil nije tukao Anu. To su sve budalaštine i notorne laži onog narkomana i alkoholičara Džeja. Verovatno mu je ponestalo para za drogu, pa je prodao tu priču novinama.

adil-anu-nisam-tukao-samo-sam-je-malo-protresao1

foto: Vesna Lalić/Alo!

Ana se trenutno nalazi u Kotežu kod majke Nade.

– Danima me zove i moli da mu oprostim, da sve demantujem u novinama. Kaže: „Završiću u zatvoru zbog tebe i opašće mi posao!“ Baš me briga za njegove tezge, ništa ne želim da demantujem jer je sve istina. Jedino ne želim da ode u zatvor zato što je otac mog deteta. Da nisu naišli njegov tata i brat, bila bih pretučena. Hvala im što su naišli u tom trenutku pa sam uspela da pobegnem – rekla je Ana za ‘Blic’.

Anin otac, Džej je prije nekoliko dana dao izjavu za emisiju ‘Exkluziv’ gdje je kroz suze pričao o nesretnom događaju. Pjevač je izjavio kako Adilu ne želi ništa loše, te da ga žali. Tom prilikom je demantirao i priče kako organizira ”svoje ljude” da pretuku Adila rekavši da je njemu u životu pomogao više nego svojoj djeci.

izvor: Alo!, Blic