Amadeus bend zahtjevao najveću sliku na plakatu za humanitarni koncert?

Izvor slike: Kurir

Veliki broj pjevača sinoć je nastupio u sportskoj dvorani ‘Zorka’ u Šapcu. Povod okupljanja bio je humanitarni koncert za trogodišnju Lanu Jokić koja boluje od cerebralne paralize. Među onima koji su nastupili za Lanu bili su: Goca Tržan, Dara Bubamara, Seka Aleksić, Hari Mata Hari, Saša Kovačević, Dženan Lončarević, Leksington bend, Tropiko bend, In Vivo i Elitni Odredi.

Iako je na koncertu sve izgledalo savršeno te kako su svi tu kako bi pomogli djevojčici, čini se kako možda i nije bilo tako. Naime, prema pisanju ‘Kurira’, ‘Amadeus bend tražio je da njihova fotografija na plakatu za najavu nastupa bude najveća.

Da nije sve bilo savršeno kako je izgledalo potvrđuju i Twitter statusi dviju pjevačica:

amadeus-bend-zahtjevao-najvecu-sliku-na-plakatu-za-humanitarni-koncert1

U telefonskom razgovoru s ‘Kurirom’ Goca Tržan nije željela reći kome je posvetila svoj status jer smatra kako će se krivac sam prepoznati:

– To je grozno ponašanje. Zar je bitno ko će kad nastupiti, prvi ili poslednji, svejedno je. To bolesno dete treba da nam bude najvažnije, zbog njega smo tamo bili.

S druge strane, klavijaturist ‘Amadeus benda’ Aleksandar Stanimirović je rekao:

– Savetujem kolegama kojima rad i kvalitet Amadeus benda smeta da malo više ulažu u pesme i scenske nastupe, a malo manje u skupocena kola, i da ne koriste supružnike od kojih se razvode da se medijski eksponiraju. To što smo tražili da prvi nastupimo je isključivo zbog bezbednosti. U pitanju su skupa sredstva. Cilj nam je da publika vidi spektakl, a ne običan nastup. Na pitanje zašto prvi nastupamo mogu da kažem da u ovoj državi mora da se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju. Muzika nisu sise, guzice, vile, skandali…

izvor: Kurir