Dragana i Toni doživjeli prometnu nesreću!

Izvor slike: Mirko Tabašević

Folk zvijezda Dragana Mirković i njezin supruga Toni Bijelić doživjeli su prometnu nesreću u nedjelju ujutro vraćajući se iz u Beč iz Zuricha. ‘Kurir’ piše pjevačica i njezin suprug nakon njezinog nastupa nisu ostali prespavati u hotelu nego su se odmah zaputili kući. Na svu sreću nitko nije ozlijeđen, a o nemilom događaju izvijestio je Draganin tim je putem njezine Facebook stranice:

– Dragi naši, želimo da vas obavestimo da su Dragana i njen suprug Toni imali lakšu saobraćajnu nezgodu. Hvala Bogu, pa nije ništa ozbiljno, ali će im biti potrebno desetak dana oporavka…

Spomenute dnevne novine navode kako je Toni upravljao njihovim skupocjenim ‘Maybachom‘, a šteta se procjenjuje na oko 10 000 eura.

– Prednji deo njihovog skupog automobila je skroz smrskan, ali su, na svu sreću, njih dvoje samo ugruvani. Najvažnije je da su i Dragana i Toni dobro, lekari su im savetovali deset dana mirovanja i kućne nege, nakon čega će biti spremni za svakodnevne aktivnosti. Oni zasad ne žele da razmišljaju o načinjenoj šteti, ali s obzirom na to da kola vrede oko pola miliona evra, svota koju će morati da iskeširaju za popravku neće biti zanemarljiva – rekao je izvor ‘Kurira’.