Dragana Mirković teže ozlijedila kralježnicu!

Izvor slike: Arhiva

Prometna nesreća koju su doživjeli folk zvijezda Dragana Mirković i njezin suprug Toni Bijelić, ipak nije prošla tako bezazleno kao što se u početku pisalo. ‘Alo!’ piše kako je Dragana u nesreći ozlijedila kralježnicu zbog čega se i dalje nalazi u bolnici.

– Iako je javljeno da su Dragana i njen suprug Toni lakše povređeni u udesu koji se desio prošle nedelje, situacija je ipak drugačija. Mirkovićeva je u saobraćajki teško povredila kičmu, o čemu u prvom trenutku nisu želeli da obaveste javnost. Naime, ona je posle udes posetila lekare i nakon komletnog pregleda ustanovljeno je da ima tešku povredu kičme. Lekari su odmah odlučili da je zadrže u bolnici, a kako joj je rečeno, predstoji joj tri meseca oporavka  – rekao je izvor spomenutih dnevnih novina.

Budući da se pjevačica nije oglašavala od nesreće, odgovorila je na poziv novinara te tom prilikom izjavila:

– Još uvek sam u bolnici, povredila sam kičmu i predstoji mi tri meseca oporavka. Zbog ljudi kojima je iskreno stalo do mene, želim da kažem da ću biti dobro i da se svima zahvaljujem na brizi.

Podsjećamo vas da su Dragana i njezin suprug prometnu nesreću doživjeli prije sedam dana kada je na njihov Maybach kojim je upravljao Toni, naletio minibus.