Dunja Ilić: Zbog epilepsije nisam ušla na ‘Farmu’!

Izvor slike: Arhiva

Kontroverna pjevačica Dunja Ilić ispričala je za dnevni list ‘Alo!’ kako je ona također trebala biti jedna od sudionica pete sezone reality showa ‘Farma‘. Ipak, zbog zdravstvenih problema, Dunja je odustala od sudjelovanja.

– Zaista je trebalo da uđem u ovogodišnju “Farmu” i produkcija je u potpunosti bila upoznata s tim da ja imam epilepsiju. Međutim, problem je nastao onda kada nismo mogli da se dogovorimo, da li bi meni lekovi mogli da budu na vreme dostavljeni uLisović. A ja sam se veoma plašila da se i meni ne desi ono što se dogodilo Igoru.Nisam upućena baš u detlje njegovog slučaja, ali ja sam se stvarno plašila od toga da će stres i nemogućnost da se naspavam dovesti do toga da ponovo doživim epileptični napad- rekla je Dunja i ispričala sve o početku bolesti:

– Prvi napad imala sam pre tri godine, kojeg je moj dečko opisao kao nesvesticu s nekoliko trzaja, što je verovatno bil posledica mog tadašnjeg načina života.Eksperimentisanja s medikamentima i alkoholom, ali i posledica nespavanja, neredovne ishrane i stresa. Prvi put lekari su to zaveli kao krizu svesti, a kada sam nastavila po starom napad se ponovio.

Mlada pjevačica se prije nekoliko mjeseci prestala baviti muzikom iako je tek bila izdala novi album. Nakon prometne nesreće koju je doživjela vozivši u pijanom stanju, Dunja je hrabro odlučila promijeniti način života.

– Imala sam problem s alkoholom i to sam rešila. Do toga me je doveo neuredan život, kao i različite situcije koje sam imala baveći se muzikom. I kada sam shvatila da estradna scena nije dobra po mene-povukla sam se.  Možda se jednog dana promeni muzička klima i ja se vratim svom omiljenom hobiju pevanju- ispričala je Ilićeva.

izvor: Alo!