(FOTO) Dijanin suprug prijeti novinaru ‘Pinka’!

Svi oni koji se bave javnim poslom znaju da su svakodnevno izloženi brojnim komentarima. Ovisno o njihovom ponašanju komentari su pozitivni ili negativni, a postoje i oni koji se teško nose s mišljenjem javnosti. Iako svatko od njih ima pravo na demant, javni istup,…, neki se ipak odlučuju za druga – nelegalna sredstva.

Prema pisanju dnevnih novina ‘Alo!’, suprug pjevačice Dijane RokvićDaniel poslao je prijeteću poruku Ognjenu Nestoroviću, inače uredniku nove emisije televizije ‘Pink’‘Premijera’. Razlog ovog nimalo opravdavajućeg čina je taj što je Nestorović Dijanu u emisiji nazvao starletom.

foto-dijanin-suprug-prijeti-novinaru-pinka1

Skandalozne prijetnje urednik je već prijavio policiji, a za dnevne novine ‘Alo!’ pjevačica je izjavila:

– Mi podržavamo novinarsku slobodu i sa svim novinarima imamo divan odnos, međutim, ovo nije slobodno novinarstvo, ovo je kriminal, čim nekoga bez ikakvog razloga nazivate starletom i aludirate na prostitutku. Pozivam sve novinare da se distanciraju od novinara koji se ponašaju kao kriminalci ili rade za kriminalce. To je već treći put da me omalovažava, pretpostavljam da je plaćen za to. Niko njemu nije pretio, već samo mislimo da se treba boriti protiv takvih plaćenika. U ovom slučaju, ja sam nedužna, organizovana banda radi protiv mene.