(FOTO) Djevojka iz osvete objavila nage fotografije mladog pjevača!

foto-djevojka-iz-osvete-objavila-nage-fotografije-mladog-pjevaca

Jučer su u medije ”isplivale” fotografije bivšeg natjecatelja showa ‘Zvezde Granda’Save Perovića kojeg je publika osim u natjecanju upoznala i kada je snimio duet sa Silvijom Đogani, kćerkom Đoleta i Slađe.

Naime, riječ je o fotografijama na kojima je pjevač potpuno gol. Prema pisanju ‘Pulsa’, spomenute fotografije pjevač je slao sada već bivšoj djevojci S.LJ. (17) koja je bila njegov najveći fan tokom trajanja spomenutog show-a.

foto-djevojka-iz-osvete-objavila-nage-fotografije-mladog-pjevaca3

Nakon prekida koji se dogodio nakon što se Savo odlučio fokusirati na svoju karijeru i sudjelovanje u novoj sezoni ‘Farme’, djevojka je odlučila osvetiti mu se i potpuno nage fotografije objaviti na Facebook.

foto-djevojka-iz-osvete-objavila-nage-fotografije-mladog-pjevaca2

– Bio je divan prema meni od momenta kada smo se upoznali tokom Zvezda Granda. Redovno smo razmenjivali poruke,pozive čak smo znali da zaglavimo na Skajpu po nekoliko sati. Iz čista mira je prekinuo svaki kontakt sa mnom to nije fer zato sam odlučila da podelim sa svima njegove fotografije jer sigurno nisam jedina kojoj je prestao da se javlja na ovakav način – kaže S.LJ.

Povodom situacije u kojoj se našao, Savo je na svom Facebook profilu napisao:

– Pa evo i ja da se oglasim. Pre svega da se zahvalim prijateljima na podrsci koju mi daju stalno, i mojim roditeljima sto su uvjek uz mene. Svi gresimo pa i ja, mlad sam, i nisam razmisljao o posledicama. Posto vidim da se svasta pise i nagadja i da me neki osudjuju neki brane. Zelim da se prvo JAVNO IZVINIM MOJIM RODITELJIMA, I PRIJATELJIMA na ovakvoj neprijatnosti. Devojka je to uradila jer je povredjena, ne zelim nista da kazem protiv nje, sve ono sto sam trebao da kazem rekao sam njoj. Vama svima hvala na podrsci i jos jednom izvinite zbog ove neprijanosti covek pogresi a i devojka koja je zaljubljena…