(FOTO) KARLEUŠA, BEKVALAC, BUBAMARA ILI NETKO ČETVRTI: Sajsi MC zaintrigirala javnost najavom nove pjesme!

Izvor slike: Arhiva

Prošlog ljeta fanove pop dive Jelene Karleuše oduševila je vijest da će ona snimiti duet sa underground repericom Sajsi MC. Godinu dana kasnije, zajednička pjesma nije predstavljena, a Sajsi je umjesto sa JK, spot i pjesmu snimila sa Severinom. “Mala od skandala” Severinu je tada nazvala jadnicom rekavši da bi nju bilo sramota nečiji projekat koji se najavljuje mjesecima predstaviti kao svoju ideju.

Numera koju su Karleuša i Sajsi trebale snimiti nosila je naziv ‘Lokal beogradizam‘, a dio stihova glasio je: “Lokal beogradizam, ovde su svi snobovi priča samo jednom, a neće da ponovi…“. Ipak, po svemu sudeći numera će ipak ugledati svjetlost dana.

foto-karleusa-bekvalac-bubamara-ili-netko-cetvrti-sajsi-mc-zaintrigirala-javnost-najavom-nove-pjesme1

Sajsi je danas na Facebook-u objavila fotografiju na kojoj je plavokosa žena okrenuta leđima, vjerovatno u želji da njezini obožavatelji pomisle kako je riječ o JK. Iz izvora bliskih Jeleni saznali smo kako se na fotografiji ne nalazi ona, kako su brojni na društvenim mrežama počeli nagađati.

Znate da vas Sajsi voli
#lokalbeogradizam

Posted by Sajsi MC on Monday, November 14, 2016

I dok jedni tvrde kako je u pitanju duet sa Natašom Bekvalac, drugi kažu kako je to pozadina Dare Bubamare. Ipak, ništa od toga čini se nije istina jer su u Natašinoj PR službi suradnju demantirali, dok je Dara također na naše pitanje odgovorila negativno.

Što mislite, tko je zvijezda s kojom je Sajsi snimila ovu pjesmu? Vaše odgovore ostavljajte u komentar – OVDJE!