(FOTO) MAGNET ZA BUDALE: Danijelu prijavili provokativnu fotografiju, a on im oštro odgovorio!

Izvor slike: Instagram/danijeldacha

Mladi pjevač Danijel Mitrović tek je na početku karijere, a već se našao na meti zlobnika.

Naime, nakon hitova ‘Luda noć‘ i ‘Magnet za budale‘, Danijel je stekao veliki broj obožavatelja, a budući da svoju karijeru gradi postepeno i bez velikih skandala, brojne je iznenadila njegova fotografija koju je danas objavio na Instagramu. Polu obnažen Danijel je pozirao pred foto objektivom, a na nesreću njegovih obožavateljica, postavljena fotka ubrzo je izbrisana.

U želji da saznamo koji je razlog, pozvali smo pjevača koji nam je rekao kako je fotografija ustvari prijavljena pod izlikom da je “pre provokativna”. Ipak, njega to nije spriječilo da je ponovno postavi, ali ovoga puta s jasnom porukom.

Work hard, play harder! p.s. Hejteri možete slobodno opet da prijavljujete sliku, ali bolje bi vam bilo da poradite malo na svom ličnom izgledu nego da se*ete po instagramu. Nisam vam ja kriv što niste zadovoljni u svojoj koži. Zato mrš u teretanu i Fuck Off

Fotografiju objavljuje DANIJEL MITROVIC | official® (@danijeldacha)

Inače, Mitrović trenutno radi na novoj duetskoj numeri koju će predstaviti u rujnu, a tko će s njim zapjevati ovoga puta, za sada nismo uspjeli saznati.