(FOTO) Natašu Bekvalac pretukao suprug! Uhićen u očevom stanu!

Izvor slike: Story.rs (Luka) ; Ljubomir Tozev - Ringier Axel Springer Media (Nataša)

Jutros je javnost šokirala informacija da je pop zvijezda Nataša Bekalac pretučena. Dnevne novine ‘Kurir’ objavile su kako je pjevačica rano jutros zbog zadobivenih ozljeda pomoć potražila u Urgentnom centru. Tamo je provela nekoliko sati budući da je policiji dala iskaz o nasilju koje je nad njom izvršio njezin suprug Luka Lazukić.

‘Kurir’ je neslužbeno saznao kako je do sukoba došlo kada je Lazukić u ranim jutarnjim satima kući došao pijan, legao pokraj Nataše koja je ustala i u njegovom mobitelu pronašla ljubavne poruke. Probudila ga je i nastala je svađa, a onda je fizički nasrnuo na nju.

Bekvalčeva se iz Urgentnog centra u stan uputila u pratnji policije, a iako su se nadali da će Luku pronaći tamo i potom ga odvesti na saslušanje, njega u Natašinom stanu na Dedinju nije bilo. Ispred zgrade nalazio se samo njegov motor.

Prema navodima srpskih medija, cijeli slučaj nasilja pokušao je prikriti Lukin otac. – Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina. Evo ih oboje ovde sa sve malom piju kafu. Eto, to je sve što mogu da kažem – rekao je Radomir Lazukić novinarima ‘Blica’ u trenutku kada se Nataša nalazila u Urgentnom centru.

foto: Ljubomir Tozev – Ringier Axel Springer Media

Nekoliko sati kasnije, policija se uputila upravo u stan Lukinog oca gdje je zatekla i samog Luku. – Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo delo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome – rekao je Nemanja Aleksić, odvjetnik pjevačice.

Za to vrijeme, Nataša je ponovno otišla u Urgentni centar budući da se osjećala jako loše. Izjave brojnim novinarima koji su se okupili ispred njezine zgrade, nije dala.

foto: Vladimir Živojinović – Ringier Axel Springer Media

 

GODINA DANA LJUBAVI

Za ljubavnu vezu Nataše Bekvalac i Luke Lazukića saznalo se u travnju prošle godine. Par se vjenčao sredinom rujna 2017. godine na Ibizi. Vjenčanju je prisustvovalo samo nekoliko prijatelja i rođaka. 28. veljače 2018., Nataša je rodila kći Katju, a supružnici su nedavno sa kćerkom “uhvaćeni” prilikom odlaska u privatnu kliniku. Paparazzo je zabilježio Natašine i Lukine poljupce pa je s toga javnost još više šokirana ovakvim događajem koji je za svaku osudu.