(FOTO) RAT SE NASTAVLJA: Muž Selme Bajrami objavio poruke koje mu pjevačica šalje!

Izvor slike: Arhiva

Čini se kako je brak bosansko-hercegovačke pjevačice Selme Bajrami trajao kraće od razvoda. Nakon što je zatražila razvod od, još uvijek zakonitog supruga Muje, u javnost su počele pristizati priče o njihovom zajedničkom životu koji, čini se, nije bio niti malo idiličan. Kako je Bajrami nedavno izjavila, u braku je bila maltretirana, a kada se željela razvesti, suprug je od nje tražio 100 000 eura za sporazumni razvod. Uz to, ona tvrdi i kako se Mujo zadužio te su njegovi prijatelji od nje tražili da im te iste dugove vrati ona.

– Najviše me boli što mi se sveti preko sina Darisa. On ima pravo da ga viđa dva puta u mesecu, ali često ume da ga zadrži duže kod sebe i vrati ga trećeg dana – izjavila je tada Selma za dnevne novine ‘Alo!’.

Na te njezine izjave Mujo tada nije imao komentar. Sve do danas. Na svom Facebook profilu on je objavio:

Dragi Prijatelji! Ako ima neki Psihijatar, da pruza Pomoc Estradnoj Zvjezdi neka se pod hitno javi!Troskove preuzimam ja!Zahvaljujem se u Napred!

Posted by Mujo Mu on Friday, February 12, 2016

U objavi su sadržane poruke koje je Selma slala suprugu s upustvima kako, čime i kada da hrani sina kada bude kod njega, kako maleni Daris ne bi promijenio težinu od dana kada on preuzme brigu o njemu. Također, poslala mu je i fotografiju vage koja ukazuje na sinovu kilažu.

selma-mujo-poruke1 selma-mujo-poruke2

Ispod statusa osvanuli su brojni komentari u kojima se Selma uglavnom ismijava.