Goca Tržan na meti manijaka!

goca-trzan-na-meti-manijaka

Iako i dalje vodi ”rat” s bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, pjevačica Goca Tržan ima dodatan problem. Naime, prije nekoliko dana u Beogradu je osvanuo plakat s Gocinom slikom i tekstom u kojem neki muškarac traži informacije o mjestu stanovanja pjevačice.

goca-trzan-na-meti-manijaka2

– Sve je počelo kada je Gocina prijatejica fotografisla čoveka koji je pokušavao da se popne na banderu kako bi okačio neki plakat, a na papiru je pisalo da je on traži, da mu je potrebna njena adresa i lični podaci. Takođe, na plakatu su bili i njegovi podaci – ime, godina i mesto rođenja, njegova slika i broj telefona. I Goca je tu fotografiju, koju joj je prosledila drugarica, okačila na svoj profil na Tviteru. Potom je na Fejsbuku Gocin fan okačio sliku istog tog plakata, samo sa druge bandere u Beogradu, što je značilo da je taj čovek zalepio više takvih oglasa. Goca je taman zaboravila na sve, a onda ju je zvala nekadašnja saradnica, koja joj je rekla da je neki čovek zove danima i od nje zahteva da mu da Gocinu adresu, a potom je na Gocinu adresu stigao i plavi koverat iz MUP-a sa obaveštenjem da je taj M. V. od njih tražio njene podatke, a pošto oni to mogu da izdaju samo nekom ovlašćenom licu ili instituciji, obavestili su je i pitali da li želi da mu daju njenu adresu i ostale lične podatke. Tada je ona odlučila da ode u policiju i obavesti ih da ne zna ko je taj čovek i da ne želi da mu daju njene lične podatke. Oni su joj rekli i da se rasptivao o njenoj adresi i kao argumet za dobijanje je naveo lične razloge. Goca nema pojma koji su to lični razlozi jer čoveka ne poznaje i ne zna šta hoće od nje, a veoma se plaši da bi ta osoba mogla da je povredi. U velikom je strahu i tražila je zaštitu od policije. – otkriva izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

Iz PR službe pjevačice su potvrdili saznanja dnevnog lista rekavši: – Tačno je da je gospođa Tržan dobila obaveštenje iz MUP-a, ali u cilju istrage i njene lične bezbednosti nećemo davati nikakav komentar. Dokaze da je dobila obaveštenje ćemo vam dostaviti.