Goga Sekulić: Muž mi je umro na rukama!

goga-sekulic-muz-mi-je-umro-na-rukama

Cijelu javnost šokirala je vijest da je suprug Goge SekulićIgor Ramović, preminuo. Naime, Igor je nedavno saznao kako boluje od karcinoma, no bolest ga nije pokolebala i odmah je krenuo na liječenje u Njemačku. Smješten u odličnu kliniku u Heidelbergu krenuo je s jakim terapijama. Nakon nekoliko terapija, činilo se kako se Igorovo stanje poboljšalo, ali to nije dugo trajalo. Goga i Ramovićeva majka bile su uz njega danonoćno i bodrile ga riječima kako će sve biti uredu. No, bolest je bila jača od svega i Igor je preminuo u bolničkoj postelji na rukama svoje supruge.

Vijest o smrti supruga poznate pjevačice obišla je jako brzo sve portale na Balkanu. Gogine kolege i dalje su u šoku i ne mogu vjerovati da Igora više nema, a prije samo dva mjeseca bili su na njihovoj svadbi.

[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title]Jovana Tipšin[/tab_title][tab_title]Ivana Selakov[/tab_title][tab_title]Damir Handanović[/tab_title][tab_title]Sandra Afrika[/tab_title][tab_title]Milan Tarot[/tab_title][tab_title]Ivana Sašić[/tab_title][/tabs_head][tab]- Sa Gogom sam se poslednji put čula kada sam je pozvala da dođe na moju promociju, ali mi je ona rekla da ne može da dođe, jer je u Nemačkoj. Nisam ni pretpostavljala da se o Igorovoj bolesti radi. Šokirana sam. u Potpunom sam šoku. Umesto da grade zajedničku budućnost i porodicu, da razmišljaju o stvarima pred njima, ovakva se tragedija desila. – za ALO![/tab][tab] – Ne, ne, ja sam u šoku. Kako tako odjednom? Meni je jako žao, ja čak nisam ni znala da je Igor bolestan. Gogu sam poslednji put videla na njenoj svadbi. U potpunom sam šoku i od vas saznajem to. Pozvaću je da joj izjavim saučešće – za ALO![/tab][tab]- Strašno :((( Ramke pocivaj u miru…:([/tab][tab]- Iskreno saučešće koleginici Gogi Sekulic![/tab][tab]- Moje saučešće Gogi Sekulić[/tab][tab]- U velikom soku i neverici da mog druga vise nema. Iskreno saucesce mojoj Gogi i porodicama Ramovic i Sekulic. Bila sam svedok njihove velike ljubavi i beskrajne srece! Prisustvovala njihovoj veridbi i proslavismo je onako kako mi znamo, meraklijski i sa radoscu… Draga moja Gogo,reci za utehe nemam ali znam koliko si mu bila bitna i koliko te je voleo je jedina uteha. Ramke,BRATE MOJ NAPACENI( tako sam ga zvala) pocivaj u miru![/tab][/tabs]

– Goga nije spavala celu noć. Dobila je injekciju za smirenje. Ne može da se pomiri s činjenicom da Igora više nema. Samo plače, ali pokušava da bude jaka. Isključila je oko podneva mobilni telefon. Pored nje je samo jedan prijatelj, koji joj pomaže oko komplikovane procedure prenosa Igorovog tela iz Nemačke da bi bio sahranjen na Topčiderskom groblju. – rekao je ‘Kurirov’ izvor iz Njemačke.