Jovana Tipšin imala prometnu nesreću

jovana-tipsin-imala-prometnu-nesrecu

Folkerica Jovana Tipšin u srijedu popodne doživjela je prometnu nesreću. Nesreća se dogodila u Beogradu kada je nepoznati muškarac svojim vozilom udario u Jovanin automovil marke ‘mazda’. Jovana je u tom trenutku stajala na semaforu, a od siline udarca istegnula je vrat.

 – Hvala bogu, pa ništa nije ozbiljno nije bilo. To se desilo u 17.10, ja sam stajala na semaforu u Ustaničkoj ulici kada sam čula da je neko udario u moj automobil otpozadi. Udarac je bio toliko snažan da mi je srce preskakalo, mnogo sam se uplašila, ali je sreća da sam bila vezana. Čovek koji me je udario je bio veoma pošten, pa je priznao da je kucao SMS i da me zato nije video. Šteta na mom automobilu je procenjena na oko 5.000 evra, a nakon udarca, kada sam pogledala pozadi, videla sam da su se u automobilu tog čoveka aktivirali vazdušni jastuci. Njemu su kolena skroz bila izgrebana koliko je kočio – ispričala je za ‘Alo!’ Jovana Tipšin.

 – Odmah je došla Hitna pomoć i prevezli su me na VMA, gde su me snimili. Hvala bogu da nemam nikakav prelom, pa sam posle pregleda puštena kući. Malo sam istegla vrat, te su mi dali kragnu, koju moram da nosim dva, tri sata dnevno. Znate kako, ta ulica je vrlo prometna, tu je i dom zdravlja, i ja sam možda spasla neke ljude od nesreće. Tu su ljudi sa decom prelazili ulicu, ne želim da pomišljam šta je moglo da se desi da nisam bila u tom trenutku ispred njega. Ovako je učinjena samo šteta na automobilu. Ali, verujte mi da mi se celu noć vrti u glavi i stalno čujem taj zvuk koji je proizveo udarac – završila je priču Jovana.