Mađarska pjevačica: Gagi me prevario za više od 5000€!

madarska-pjevacica-gagi-me-prevario-za-3-000e1

Frontman grupe ‘Funky G‘, Gagi Đogani snimio je duet s mađarskom pjevačicom Monikom Čosor. Za pjesmu pod nazivom ‘Latino‘, Gagi i Monika su snimili i spot, te se isti počeo vrlo brzo vrtiti na tv stanicama.

Ipak, suradnja je vrlo brzo završila, i to kako Monika tvrdi, Gagijevom greškom. Naime, njih dvoje trebali su gostovati u emisiji ‘Tačno u podne’, no pjevačicno pojavljivanje je izostalo.

– Zvala sam Gagija da mu predložim saradnju, a onda smo se čuli i preko Fejsbuka. Mislila sam da je jako popularan u Srbiji i nisam znala da finansijski stoji baš loše. Tražio mi je 5.000 evra, uz obećanje da ću za taj novac dobiti tekst za naš duet, reklamu u novinama i na televiziji i da će od mene napraviti popularnu pevačicu u Srbiji. Videli smo se u „Hajatu“. Petoro nas je sedelo za stolom, tako da imam i svedoke. Činilo mi se da je čovek od reči.

Monika je ‘Kuriru’ pokazala i poruke koje joj je Gagi slao i tako od nje iznudio 5 000€:

– Kao, treba mu 500 evra za studio, 500 za vokal, 300 za ovo, 200 za ono. Nakupilo se oko 5.000 evra. Sve vreme sam mislila da mu stvarno treba novac za to. Posle nekog vremena saznala sam da nikome ništa nije platio i nije mi jasno gde je potrošio sve te pare. Ljuta sam na sebe što sam dozvolila da me obrlati. Kada smo snimali spot, ja sam iskeširala 4.500 evra iako nije trebalo sama da finansiram. I na to mi je dodatno tražio 500 evra.

– Prošle nedelje mi je tražio 3.000 evra kako bi navodno platio da nam se spot vrti na TV KCN, kao i za učešće u emisiji ‘Tačno u podne’ kod Ene Popov. Kada sam mu saopštila da imam samo za put do Beograda, odgovorio da će s pevačicom Marijom u emisiju. U fazonu – ako nemaš 3.000 evra, nema ni emisije. Sad mu šaljem poruke, a on mi ne odgovara. Biće frka ako odem u policiju i prijavim prevaranta. Ne bude li mi vratio bar 3.500 evra, strpaću ga u zatvor! – rekla je pjevačica koja je jako ljuta i razočarana.