Maja Marijana: Plašim se za svoju bezbednost!

Prije nešto više od godinu dana folk pjevačicu Maju Marijanu brutalno je pretukao suprug Mladen Šmakić pri čemu je Marijana dobila potres mozga, imala razrezanu usnu i natačene obraze. Iako joj je nanio velike ozlijede, Maja je zbog djece izgladila odnose sa suprugom i ostali su  korektnim odnosima. Ipak, ono što je Šmakić napravio prije nekoliko dana nagnalo je pjevačicu da napusti zajednički dom.

Naime, prema pisanju ‘Kurira’, Mladen je fizički nasrnuo i na Majinog pijatelja Miloša Ostojića te nakon nemilog događaja izvrijeđao i pjevačicu koja je u suzama tražila pomoć.

– Maja je zbog deteta oprostila Mladenu batine koje je dobila prošle godine od njega i pokušala je da reši njihov odnos, ali u tome nije uspela, jer je on nastavio da je maltretira. Kada ga je prvi put napustila, obećao je da nikada više neće ni glas povisiti, ali ta idila nije dugo trajala. Kap je prelila čašu kada je Majin muž pretukao njenog druga iz čista mira, a onda krenuo da vređa i psuje i pevačicu. Iste večeri pokupila je stvari i sa ćerkom napustila zajednički dom – rekao je izvor ‘Sveta’ blizak Marijani.

Budući da je i dalje u šoku, folkerica je za ‘Svet’ kratko izjavila:

– Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku. Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći. Molim vas za razumevanje.