Marko Vanilla bio na rubu smrti!

Izvor slike: Arhiva

Sve popularniji pjevač i bivši farmer Marko Vanilla nedavno je doživio napadaj koji je skoro završio tragično. Prema pisanju ‘Alo!-a’, Vanilla je zbog velike iscrpljenosti, bolesti, te uzimanja raznih lijekova bez savjeta s liječnikom kolabirao što je dovelo do nesvjestice i gušenja.

– Sve je počelo bezazleno. Dobio sam blagu upalu krajnika, disajnih organa, a zatim i temperaturu. Zbog haosa oko novog spota za pesmu ‘300 čuda’ nisam imao vremena da odem kod lekara i sam sam se lečio, na svoju ruku. Pio sam lekove za koje sam mislio da će mi pomoći. U toku dana osećao sam se loše, ali i dalje nisam to shvatao ozbiljno, jer sam imao previše obaveza i mislio sam da sam iscrpljen, pa sam nastavio s radom. Odjednom mi je pozlilo! Košmar! Ruke i noge su mi bile hladne ko led, a glava mi je gorela! Jedva sam se popeo uz stepenice, ali nisam imao snage da dođem do kreveta! Pao sam i počeo da se gušim. U grudima me je užasno bolelo! Ne daj bože nikome! Mislio sam da ću umreti. Telo mi se treslo, gubio sam svest. – rekao je pjevač za ‘Kurir’.

Marko je dodao kako ne želi na razmišljati kako bi sve završio da mu u pomoć brzo nisu priskočili brat i sestra.

– Lekari su mi rekli da samo jedan od deset ovakvih slučajeva prođe sa srećnim ishodom i da očito imam ozbiljnog anđela čuvara.

Pjevač se i dalje odmara, a kako posao i njegovi fanovi ne bi trpjeli, jučer je premijerno na našem portalu predstavljena pjesma ‘300 čuda’ koju je Vanilla snimio sa Sandrom Afrikom.