Mile Kitić: Nikada ništa nisam kupio od Lugonje!

Izvor slike: Arhiva

Vijest koja je danas odjeknula u srpskim medijima da je reper Bane Bojović, frontmen grupe „Sanšajn“, uhićen u nedjelju zbog posjedovanja šest paketića droge speed, metalne kutije sa praškastom materijom i napada na policajca, izazvala je veliki broj komentara i iz sata od sat dobivala nastavak. Reper se kasnije oglasio na društvenoj mreži demantirajući vijest i rekavši da se zajedno s odvjetnikom sada bori za pravdu.

Jedna od zadnjih objavljenih informacija u srpskim medijima je ta da je kod izvjesnog Marka Lugonje, od kojeg je Bojović navodno kupio drogu, pronađen popis imena za koji se sumnja da govori o stalnim kupcima. ‘Alo!’ je objavio ako se na popisu navodno između ostalih nalaze i pjevači: Mile Kitić i Dragan Kojić Keba. Ipak, Lugonja je demantirao da su to osobe koje nabavljaju drogu rekavši da mu oni samo duguju novac za patike i sličnu robu koju su naručivali preko njega.

Kako bi saznali što na sve to ima reći Mile Kitić koji zaista nema mrlja u karijeri i nikada ga se nije dovodilo u vezu s „opasnim tipovima“, pozvali smo ga na što nam je on rekao:

– Razočaran sam naslovom u novinama. Znam da su mediji željni senzacije i da je ovo naslov koji me ne optužuje, ali ako se ne pročita podnaslov i tekst, čitaoci mogu da misle svašta. Svaki vid tužbe je isto tako besmislen jer svaki znak pitanja ih ograđuje od bilo kakve optužbe. Na žalost, tako je. Ja znam da nisam ni kriv ni dužan u celoj ovoj priči koja nije deo mog života. – rekao nam je pjevač na početku razgovora i nastavio:

– Istina je da je Marko Lugonja dolazio na teniske terene gde sam ga ja upoznao i jedino tamo i viđao. Uvek je preprodavao neke sitnice, neku sportsku opremu. Ja lično nikada ništa od njega nisam kupio! Baš pre par dana je dolazio i nudio neke patike koje sam ja probao i rekao mu da mi se ne dopadaju, da su neudobne, da imaju tvrd đon. Možda je on tada zapisao moje ime da bi mi nabavio druge. Stvarno ne znam, ali to je stvarno jedino objašnjenje zašto bi zapisao moje ime. – kaže zbunjeni i šokirani Mile.

Dnevni list je objavio kako Lugonja tvrdi da mu pjevač duguje novac, no Kitić to oštro demantira:

– Ne postoji čovek koji može reći za mene da mu dugujem! Sve što sam ikada kupio, to sam i platio, tako da je i to jedna od neistina.

Mile dodaje i kako je spreman već sutra otići u policijsku stanicu kako bi dao izjavu povodom svega, te bi zahtjevao da policija javno objavi priopćenje kojom bi se dokazala njegova apsolutna nevinost u cijeloj toj priči.