Mira Škorić pala s konja!

mira-skoric-pala-s-konja

Mira Škorić u subotu ujutro imala je nezgodu koja je mogla završiti s teškim posljedicama. Na sreću, pjevačica je zadobila samo lakše ozlijezde. Naime, kada je ujutro otišla na šabački hipodrom kako bi jahala konje koji su joj velika ljubav, jedan ju je zbacio sa sebe,a ona je pala silovito pala na zemlju.

– Mira obožava konje, ali joj je ovo bio prvi susret s mladim galoperom, s kojima su ovakve situacije retke, ali moguće. Prilikom pada, nakratko je izgubila svest, ali se ubrzo pribrala. Prebacili smo je odmah u bolnicu, gde su joj konstatovane samo lakše povrede. Na sreću, sve je dobro prošlo pošto je ishod vrlo lako mogao biti katastrofalan. Vratili smo se u Beograd, neće jahati jedno vreme, ali sve što se desilo neće promeniti njeno mišljenje o konjima – rekao je izvor ‘Kurira’.

Mira je za ‘Kurir’ potvrdila saznanja rekavši kratko: – Tačno je da sam imala peh, ali ne krivim životinju ni najmanje. Dešava se mnogima, desilo se i meni, i nije smak sveta. Obožavam konje i tako će i ostati.