Nataša Bekvalac na meti manijaka!

Izvor slike: Svet

Već nekoliko puta pisali smo o manijacima koji uhode poznate pjevače i pjevačice. S takvim problemom već su se susrele Goca Tržan, Rada Manojlović, Milic Pavlović, Mira Škorić,…, a ovih dana je ”gorak ukus slave” okusila i Nataša Bekvalac. Naime, Natašin novi stan je gotov i preostalo je samo da sve svoje stvari prebaci u njega.

– Nataši se sada dugoočekivana selidba i ne mili. Sve je počelo kada su je majstori koji su obavljali završne radove u njenom stanu obavestili o tome da je nedavno dolazio jedan gospodin u srednjim godinama da se raspituje kada bi ona trebalo da počne da živi tu. Misleći da je to neko od njenih prijatelja, odgovorili su mu da ni oni ne znaju tačan datum, ali da će to svakako biti uskoro. – rekao je izvor dnevnog lista ‘Blic’.

Nakon nekog vremena, pjevačica je i zaboravila na cijeli slučaj, međutim, kada je prije nekoliko dana ponovno otišla do stana, sačekalo ju je cvijeće, čokolade, parfem,..

– Na papirićima je pisalo “Uvek sam tu za tebe“ i “Jedva čekam da mi budeš blizu“. Dok je čitala te poruke, hvatala ju je jeza. Komšije su joj rekle da su tog čoveka videle kako obilazi oko zgrade i zainteresovano razgleda okolinu. Nataša se konsultovala sa prijateljima, koji su je posavetovali da ukoliko se ovo nastavi, ceo slučaj prijavi policiji. Ona će to i učiniti sigurno, ne samo zbog sebe nego i zbog činjenice da će tu živeti sa detetom – rekao je izvor koji dodaje da se Bekvalčeva i dalje nada da će ”obožavatelj” odustati.